Details
Kaart
Prijzen
Enkhuizen

Avanti

Op zoek naar de perfecte groepsaccommodatie voor je zeilweekend, schoolreis, bedrijfsuitje of teambuilding? Denk dan eens aan de tweemastklipper Avanti. Dit stijlvolle schip is van alle gemakken voorzien. De salon is sfeervol, de kombuis volledig ingericht, en wat is er heerlijker dan een biertje van de tap na een dag op het water? Voel je thuis in de knusse tweepersoonshutten, waar de dekbedden en beddengoed al voor je klaarliggen. Dankzij de gezellige kuip is het schip ook voor kinderen veilig aan dek. De Avanti is zowel boven- als onderdeks ruim van opzet. Zijn er mensen in je groep die minder goed ter been zijn?  Ook deze gasten zijn van harte welkom.    

Actief en relaxed 
Wat kun je hiernaar uitkijken. Genieten op het mooie lichte dek met houten accenten van het prachtige uitzicht én van het reilen en zeilen. Zin in actie? Je bent van harte uitgenodigd om te helpen met het hijsen en strijken van de zeilen, aan het roer te staan en alles wat nodig is om het schip naar jullie bestemming van de dag te brengen.

Buik rond, hoofd leeg
Buitenlucht maakt hongerig, dus na het uitwaaien maak je in de goed uitgeruste keuken de lekkerste hapjes, drankjes en maaltijden klaar. In de ruime, gezellige salon benedendeks kijken jullie terug op een heerlijke dag of maken alvast plannen voor de dag die komen gaat. 's Nachts kom je tot rust in één van de tweepersoonshutten, allemaal voorzien van centrale verwarming en warm en koud stromend water en elektra. Klaar voor een volgende fijne dag op de Avanti! 

Details

Schipper: Fedde Zandstra

Fedde Zandstra is sinds 2010 eigenaar van de prachtige Avanti. Al ruim 10 jaar laat hij vol enthousiasme de meest uiteenlopende groepen kennismaken met de schoonheid van de Waddenzee en het IJsselmeer. De wensen van de groep staan bij Fedde altijd centraal. Of je nu wilt leren hoe je kunt meehelpen met zeilen of tips wilt voor uitstapjes aan wal, Fedde denkt graag met jullie mee. Samen met zijn maat zorgt hij ervoor dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft aan boord en er altijd een gemoedelijke sfeer is aan boord. Fedde verwelkomt je graag!

Specificaties

Aantal personen dagtochten
35
Aantal personen meerdaags
24
2-persoonshutten
12
Douches
3
Toiletten
3
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Enkhuizen (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Friese meren, IJsselmeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 1.580,- dag / € 6.790,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs