Details
Kaart
Prijzen
Kampen

Avondrood

Beleef een onvergetelijke tijd op het water op tweemastklipper Avondrood. Bevlogen schipper Hendrik neemt je mee op avontuur. Laat de wind door je haren waaien en geniet met vrienden, familie, collega's, je schoolklas of wie dan ook van een ontspannen en actieve zeiltocht. Vanuit het oude Hanzestadje Kampen maak je de mooiste reizen over het IJsselmeer en het Markermeer. Of je zwerf over de unieke Waddenzee en beleeft hoe bijzonder het is om met het schip  droog te  vallen. Ga wadlopen, ontdek zandbanken vol zonnebadende zeehonden en ervaar de natuur. Hoe klinkt daar een eigen gebrouwen Avondrood-biertje bij? 


Alle ruimte
Door de twee masten is het schip makkelijk te zeilen en is het ook voor een onervaren zeiler een belevenis om samen met de deskundige bemanning het schip op de juiste koers te laten varen. Er is aan boord plaats voor 40 daggasten. Voor meerdaagse tochten heb je de beschikking over 30 bedden, verdeeld over 10 hutten. 


Warm welkom 
Gebouwd in 1900 was de Avondrood, net als veel andere charterschepen, vroeger een zeilend vrachtschip. In 1987 werd het schip verbouwd tot charterschip. Sinds 2006 zijn er al veel renovaties geweest en veranderde het vrachtruim in een oergezellig dagverblijf met veel hout en koper en comfortabele hutten, klaar om haar gasten een onvergetelijk uitje op het water te laten meemaken. 

Details

Schipper: Hendrik Reher


Specificaties

Aantal personen dagtochten
40
Aantal personen meerdaags
30
2-persoonshutten
5
4-persoonshutten
5
Douches
3
Toiletten
4
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Kampen (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 2.200,- dag / € 8.800,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs