Details
Kaart
Prijzen
Amsterdam

Emma

Vaar met de Emma in stijl door de Amsterdamse grachten of over de Amstel. Deze prachtige salonboot is in 1913 gebouwd  en enkele jaren geleden volledig gerestaureerd met de luxe en grandeur van de jaren ’20. Glanzend mahoniehout, geslepen glas en originele Art Deco-details sieren het interieur. De kuiptent kan geheel open, net als het zonnedak en biedt ruimte aan tien tot twintig personen. Onlangs is zij volledig elektrisch gemaakt en vaart fluisterstil en zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Heel duurzaam dus. 

Het hele jaar rond
Een vaartocht met de salonboot Emma is mogelijk in elk seizoen en bij elk weertype. Bij mooi weer kan een gedeelte van het schip open zodat je van de frisse vaarwind kunt genieten. Bij kouder weer wordt het schip verwarmd door middel van warmtepanelen. Zo zit je met een vaartocht met de salonboot Emma altijd goed!


Eten en drinken

Op de Emma is een uitgebreid cateringaanbod mogelijk. Bijvoorbeeld voor een feestelijke ontvangst aan boord, diverse soorten lunch, een uitgebreid buffet of een à la carte menu. 

Details

Schipper: Rogier van Meer

Schipper Rogier van Meer

Specificaties

Aantal personen dagtochten
20
Toiletten
1
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Amsterdam (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Amsterdam

Prijzen

vanaf € 0,- dag / € 0,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs