Details
Kaart
Prijzen
Enkhuizen, Lemmer, Makkum, Stavoren, Urk

Frisius van Adel

Aristocratisch, sierlijk en ruim, dat is driemastklipper Frisius van Adel uit 1906. Heb een vorstelijke dagtocht en zwerf over de Friese meren, over het IJsselmeer of op de Wadden met deze Friese trots. Water, wind en een geweldig zeilschip zijn prachtige ingrediënten om samen iets nieuws te ondernemen of te vieren.

 

Ontspannen genieten

Het schip heeft een gezellige bar en een ruim dagverblijf. De salon is riant en desgewenst te splitsen in twee aparte delen.  Daarnaast zijn er zowel boven- als benedendeks diverse zitjes om ‘en petit comité’ te overleggen of een activiteit te organiseren. Uiteraard staat de moderne keuken van de Frisius van Adel garant voor een uitstekende verzorging van de innerlijke mens.

 

Trouwen: ja ik wil

Frisius van Adel is een officiële trouwlocatie met alles erop en eraan. Hoe romantisch, om elkaar het ja-woord te geven in een pittoreske havenplaats! Als bruidspaar en bruiloftsgasten beleef je de dag van je leven aan boord!  Niet alleen groots, maar ook voor een kleine intieme bruiloft is dit schip een perfecte locatie.

Details

Schipper: Jappie Bandstra

Maak kennis met Jappie


Jappie Bandstra -Fries van naam en faam- heeft ruim twintig jaar ervaring als schipper en kent de Friese wateren door en door. Jappie is gekend binnen de Friese schipperij vanwege zijn prestaties als wedstrijdzeiler. Hij voer onder andere mee op een officieel wedstrijdskûtsje. Naast actief zeilen met zijn gasten, komt Jappie graag voor de dag met creatieve programma’s op de ‘Frisius’. 

Specificaties

Aantal personen dagtochten
75
Toiletten
4
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Enkhuizen, Lemmer, Makkum, Stavoren, Urk (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Friese meren, IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 0,- dag / € 0,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs