Details
Kaart
Prijzen
Lelystad

Grietje

Zoek je een unieke groepsaccommodatie voor je familie, vrienden, school, bedrijf of vereniging? Maak dan eens een onvergetelijke zeiltocht met driemastschoener Grietje over het IJsselmeer en de Waddenzee. Trotse eigenaren Kim en Rianne vertellen je graag alles over de mogelijkheden die er met dit ruime schip er zijn. Ontdek samen met hen de schoonheid van de Waddenzee en de gezelligheid van de haventjes aan het IJsselmeer.

Varen is ervaren
Eenmaal aan boord vóel je bijna de verhalen van de rijke geschiedenis van de historische Grietje. Kim en Rianne heten je welkom aan boord en leggen alles uit. Heb je nog nooit gezeild? Geen probleem, want zij begeleiden je deskundig én met veel plezier. Ervaar zelf hoe het ruisende water, de machtige zeilen en de eindeloze horizon je alles laten vergeten. Van geen tijd naar tijd voor elkaar. Weer even echt samen, op een actieve manier ontspannen, gaan waar de wind jullie brengt. Dat is de magie van zeilen. 

Samen op zeilreis
Het comfortabele zeilschip biedt genoeg plaats voor groepen tot wel 34 personen voor weekenden, midweken, weken of langer. Wil je alleen een dagje zeilen? Dan kunnen er zelfs 50 personen mee. Bekijk de foto's, droom weg en leg je lege fotoalbum maar vast klaar. 

Details

Schipper: Kim Apers

"Kim en Rianne - dat zijn wij, de eigenaren van de Grietje. We zijn allebei opgegroeid aan de Zeeuwse wateren en hebben van jongs af aan (samen) gezeild. Na wat omzwervingen zijn we in de charterwereld beland en ontstond de droom van samen varen op ons eigen schip. Toen de kans zich voordeed om de Grietje te kopen, hoefden we niet lang na te denken en hebben deze droom werkelijkheid laten worden. Mensen een onvergetelijke tijd laten beleven aan boord van ons schip. Dat is wat ons beiden zo enthousiast maakt voor het vak!"

Specificaties

Aantal personen dagtochten
50
Aantal personen meerdaags
34
2-persoonshutten
1
3-persoonshutten
5
4-persoonshutten
4
Douches
4
Toiletten
4
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Lelystad (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 1.990,- dag / € 9.370,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs