BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact
Gulden Belofte
Meerdaags 20 (+2) personen
Dagtocht 37 personen
Vertrekhaven Monnickendam
Vaargebieden Friese meren,
IJsselmeer,
Markermeer,
Waddenzee

Gulden Belofte

De ´Gulden Belofte` is in 1911 te water gelaten en heeft een bijzonder verleden zoals alleen schippers dat kunnen vertellen. De huidige eigenaren hebben de ‘Gulden Belofte’ in 2005 als casco gekocht. Daarbij hebben ze het interieur zo ontworpen dat je vanuit elke hut direct naar de douche en toilet kan gaan. De professionele keuken is uitgerust met luxe aparatuur en voorzien van een gezellige bar met biertap. De sfeervolle ruimte leent zich uitstekend voor vergaderingen en trainingen of gewoon om ‘s avonds met vrienden en familie na te genieten van een dagje zeilen.

Volgens kenners is deze Zeeuwse klipper een verrassend goede zeiler. Een uniek punt van de Gulden belofte is de ruime kuip waar je met de hele groep bij het zeilen of in de haven ontspannen buiten kan zitten.

Ons hoofdthema is met je vrienden, familie of collegae uitwaaien. Even uit de hectiek van het normale leven, gezellig samen actief deelnemen aan het zeilen of lekker op de “fat boys” aan dek liggen en genieten van de zon, zee, wind en lekker eten en drinken. Kortom er even helemaal uit zijn.