Details
Kaart
Prijzen
Monnickendam

Gulden Belofte

Een droom wordt waarheid: een luxe zeilschip om mensen mee de natuur in te nemen, om te genieten en om de vrijheid van de wind te voelen. Dat omschrijft de Gulden Belofte, een klipper uit 1911 die van alle gemakken is voorzien en verrassend goed zeilt. Bijzonder handig is dat je vanuit elke hut naar de douche en toilet kan gaan. De professionele keuken is uitgerust met luxe apparatuur en heeft een gezellige bar met biertap.

 

Ontspannen genieten

Even uit de hectiek van het normale leven, gezellig samen actief deelnemen aan het zeilen of lekker op de ‘fat boys’ aan dek liggen. Stel je voor: genieten van de zon, zee, wind en lekker eten en drinken. Kortom er even helemaal uit zijn. Een uniek punt van de Gulden Belofte is de ruime kuip, waar je met de hele groep lekker buiten kan zitten.

 

Multifunctioneel

De sfeervolle ruimte leent zich uitstekend voor vergaderingen en trainingen, of gewoon om ‘s avonds met vrienden en familie na te genieten van een dagje zeilen. 

Details

Schipper: Bertil Vermeulen

Maak kennis met Bertil


Bertil begon als technisch bedrijfskundige. Hij werkte als interim manager bij diverse bedrijven en exploiteerde een tijd een nachtcafé in Amsterdam. Hij heeft jaren rondom Griekenland, Kroatië en in de Cariben gevaren. Bertil is een uitstekend schipper met veel vakmanschap en humor. Ook op de Nederlandse wateren heeft hij veel tijd doorgebracht. Als schipper is hij op diverse schepen in bijna alle havens rond de Zuiderzee geweest.


De keuze voor het schippersleven maakte hij bewust. Hij gooide  het roer totaal om door het walleven achter te laten en zijn droom te realiseren.


 “Mijn droom was het hebben van een eigen luxe klipper die van alle gemakken was voorzien. Daarmee kunnen wij de mensen mee de natuur in nemen om te genieten en om de vrijheid van de wind te voelen.”

Specificaties

Aantal personen dagtochten
40
Aantal personen meerdaags
20
2-persoonshutten
6
4-persoonshutten
2
Douches
4
Toiletten
4
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Monnickendam (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Friese meren, IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 1.800,- dag / € 6.381,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs