Details
Kaart
Prijzen
Muiden

Hoge Wier

Je zoekt een plek voor een bijzondere dag weg. Niet zomaar een plek, maar iets speciaals. Een plek die je groep nooit meer gaat vergeten. De prachtige eenmastklipper Hoge Wier is speciaal ingericht voor buitengewone dagtochten; van een anders-dan-anders-vergadering aan boord tot een oergezellig familiefeest. Laat je verrassen door het ruime, moderne interieur van deze snelle klipper. Een spannend contrast met haar nostalgische buitenkant. Ook buiten is het goed toeven dankzij de ruime zitkuip. De bemanning neemt je graag mee naar een wereld vol avontuur, actie en plezier. Met de Hoge Wier ben je verzekerd van een unieke dag puur genieten.

Afvaarhavens en faciliteiten
Je bent van harte welkom aan boord vanuit Amsterdam, Volendam en Muiden voor een vaartocht op  het Markermeer en IJsselmeer. Aan boord zijn veel faciliteiten aanwezig om je zeiltocht tot een succes te maken. Er zijn audio- en visuele aansluitingen, een tv en een beamer. En natuurlijk een biertap. En nog veel meer. 

Details

Schipper: Joost Martijn

“Zeilen is een beleving. Ontspanning, gezelligheid en plezier maken staan op de eerste plaats. Elke gast voelt zich individueel geraakt, herkend, erkend, gezien en welkom.


Graag zetten wij onze ervaring voor je in en helpen je met het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje, familieuitje of schoolwerkweek.”

Specificaties

Aantal personen dagtochten
60
Toiletten
2
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Muiden (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 0,- weekend / € 0,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs