Details
Kaart
Prijzen
Harlingen

Isis

De fantastische zeileigenschappen, de luxe salon en de comfortabele hutten maken de Isis tot het ideale zeilvakantieschip dat ze is.  De Isis is gebouwd in 1892 en heeft al vele generaties schippersfamilies overleefd. Er zullen er nog vele volgen. Dit prachtige schip heeft slaapplaatsen voor 24 gasten. Zes hutten zijn voor twee personen, de rest is voor vier personen.

 

Onvergetelijke zeilreis

De Isis wordt gerund door een bevlogen schipperspaar. Laat de hectiek aan wal en laat je meevoeren in de sfeer van vervlogen tijden. Het is zo bijzonder om te voelen hoe de wind je gedachten wegblaast en om tijd te hebben voor echte aandacht voor elkaar. Dat is wat zeilen doet. Voeg daar een geweldig historisch schip aan toe en je hebt alle ingrediënten voor een onvergetelijke zeilreis.

Details

Schipper: Joost Martijn

Maak kennis met Joost en Anna, het schipperspaar


“Zeilen is een beleving. Ontspanning, gezelligheid en plezier maken staat op de eerste plaats. Elke gast voelt zich individueel geraakt, herkend, erkend, gezien en welkom.


Graag zetten wij onze ervaring voor je in en helpen je met het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje, familieuitje of schoolwerkweek.”

Specificaties

Aantal personen dagtochten
50
Aantal personen meerdaags
24
Extra personen meerdaags
1
2-persoonshutten
6
4-persoonshutten
3
Douches
2
Toiletten
2
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Harlingen (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Friese meren, IJsselmeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 0,- dag / € 0,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs