Details
Kaart
Prijzen
Harlingen

Johanna Engelina

Tweemastklipper Johanna Engelina is een opvallende verschijning op het IJsselmeer en de Waddenzee. Het is schip is robuust, statig en comfortabel. De Johanna Engelina liep van stapel in Middelburg in 1898, hoogstwaarschijnlijk onder de naam Dana Adriana. Omdat het schip gebouwd werd om zware lading te vervoeren op de Zeeuwse Stromen, toen nog in open verbinding met de zee, koos de opdrachtgever voor ruime afmetingen en een zware constructie. Hieraan dankt de Johanna Engelina haar grote stabiliteit. Dankzij de ruime afmetingen is het schip bovendien geschikt voor grote groepen.

 

Wat valt op?

Aan dek vind je comfort in de kuip met zitjes en benedendeks vind je het ruime, gezellige dagverblijf. Het voorschip is ingedeeld met 2-, 3-, 4- en 5-persoonshutten voor in totaal maar liefst 33 personen, waardoor je gemakkelijk de ideale huttenindeling maakt.

 

Ben je gevoelig voor zeeziekte? Goed nieuws: op het IJsselmeer zijn er weinig golven en op schepen van dit formaat heb je niet vaak last. De Johanna Engelina ligt zeer stabiel in het water. De bemanning is ervaren en gastvrij.

Details

Schipper: Laurens Sinaasappel

Maak kennis met Laurens


Hier stellen wij binnenkort schipper en gastheer Laurens aan je voor.

Specificaties

Aantal personen dagtochten
53
Aantal personen meerdaags
33
2-persoonshutten
3
3-persoonshutten
1
4-persoonshutten
6
Douches
3
Toiletten
3
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Harlingen (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

IJsselmeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 2.082,50 dag / € 8.712,50 week Prijslijst weergeven

Bereken prijs