Details
Kaart
Prijzen
Enkhuizen

Leafde Fan Fryslan

Een zeilreis met de Leafde fan Fryslân is een onvergetelijke ervaring. Deze prachtige viermastbarkentijn combineert een traditioneel nautisch uiterlijk met veel comfort en luxe. Wil je actief meehelpen aan boord of met een drankje in de hand lekker achterover leunen in de jacuzzi op het dek? Een zeilreis met de Leafde fan Fryslân beleef je zoals jij dat wilt!

Van april tot en met september maakt het schip unieke fietszeilreizen. Van eind september tot begin april is het te huur als stilliggende hotelaccommodatie in het noorden van het land of kun je het gebruiken als locatie voor een teambuilding, bedrijfsuitje, jubileum of bruiloft op het IJsselmeer of de Waddenzee. Met de Leafde fan Fryslân kun je letterlijk alle kanten op!


Verblijven en slapen in luxe 
De voormalige stuurhut is tegenwoordig een zithoek waar je door de grote ramen kunt genieten van de prachtige omgeving. Benedendeks vind je de bar en sfeervolle salon, beide met veel zitruimte. De salon  is ook  uitstekend geschikt als feest- of vergaderruimte. De Leafde fan Fryslân heeft 20 luxe hutten, allemaal voorzien van boxspring bedden en een eigen douche en toilet.Details

Schipper: Joris de Wit

Hier stelt schipper Joris de Wit zich binnenkort aan je voor.

Specificaties

Aantal personen dagtochten
120
Aantal personen meerdaags
49
2-persoonshutten
18
3-persoonshutten
2
Douches
20
Toiletten
20
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Enkhuizen (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

IJsselmeer

Prijzen

vanaf € 0,- dag / € 0,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs