BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact
Luciana
Meerdaags 24 personen
Dagtocht 46 personen
Vertrekhavens Kiel,
Rotterdam
Vaargebieden Noordzee,
Oostzee,
Rotterdam

Luciana

De LUCIANA werd in 1916 in Nederland gebouwd als zeilende haringlogger zonder motor. In 1928 werd het schip aan Zweden verkocht en voer het tot ver in de zeventiger jaren als vrachtschip in de Scandinavische wateren. Sinds 1982 is het in gebruik als zeilend trainingsschip met een hulpmotor.

De Luciana is een familiebedrijf dat sinds 1989 spectaculaire zeilreizen organiseert in Europese wateren. Van april tot half oktober vaart het schip op de Oostzee, waar ze voornamelijk groepsreizen verzorgt.

In de winter ligt het schip in de mooiste haven van Rotterdam, de Veerhaven. Het schip is dan te huur voor korte of langere trips, maar ook voor trainingen aan boord.
Het schip en bemanning staan al jaren borg voor zeilgenot, rust en het ware vakantiegevoel.

Een vaak gestelde vraag is: "Wie kan er mee op zo'n groot schip?". Ons antwoord is: "Iedereen!". U hoeft beslist geen zeiler te zijn en precies te weten wat bakboord en stuurboord betekent om mee te varen.
Aan boord is een vakkundige, gediplomeerde bemanning die alles uitlegt en die samen met U de zeilen hijst en het schip stuurt. Rekening houdend met weer en wind, bepaalt U in overleg met de schipper de route. Voor iedereen is er elke dag volop mogelijkheid tot ontspanning.

Het schip beschikt over 4 vierpersoons- en 4 tweepersoonshutten, een heren- en een damesbadkamer met wastafels en douches. Er zijn 2 toiletten. Op het bovendek een gemeenschappelijke ruimte met 24 zitplaatsen, tapbuffet en de Hifi-installatie. Verder beschikt het schip over een kombuis met professioneel 6-pits gascomfort, een grote oven, een koelkast en een diepvrieskist.

Het schip vaart onder toezicht van de Nederlandse Scheepsinspectie.