Details
Kaart
Prijzen
Enkhuizen

Mare Fan Fryslan

Driemastschoener Mare fan Fryslȃn is een van de grootste en meest luxueuze schepen van het land. Met haar ruim 60 meter scheepslengte leent het zich perfect voor grotere gezelschappen (tot 85 gasten), bijvoorbeeld voor een familiefeest, jubileum, bruiloft, personeelsfeest of relatie-evenement. Meng je je onder de bemanning of kies je voor ontspanning? De Mare fan Fryslân vaart vanuit Amsterdam, Enkhuizen en Lelystad, waardoor een vaartocht over het Markermeer voor de hand ligt. Bij een meerdaagse tocht vormen het (noordelijk) IJsselmeer en het Wad een prachtig vaargebied.


Wat valt op?

De Mare fan Fryslȃn is een statige verschijning. Sfeervol voor een evenement in de avonduren, onder andere door het fraaie dekhuis met bar en rondom zicht. Voor meerdaags verblijf aan boord zijn er 14 uiterst comfortabele hutten, waarvan 13 3-persoons, alle voorzien van een eigen toilet en douche.


Een aantal weken per jaar organiseren de schipper en zijn bemanning Sail & Bike Tours op basis van (individuele) inschrijving. Informeer gerust naar het programma en prijzen!

Details

Schipper: Joris de Wit

Maak kennis met Joris en Rinske


“Ontdek de mogelijkheden van de driemastschoener Mare fan Fryslân. Wij hopen u aan boord te kunnen verwelkomen!’’


Joris de Wit en Rinske van Huizen


Specificaties

Aantal personen dagtochten
85
Aantal personen meerdaags
41
2-persoonshutten
1
3-persoonshutten
13
Douches
14
Toiletten
16
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Enkhuizen (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

IJsselmeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 0,- dag / € 0,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs