BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact
Mars
Meerdaags 34 personen
Dagtocht 53 personen
Vertrekhaven Harlingen
Vaargebieden IJsselmeer,
Waddenzee

Mars

De tweemaster Mars is een comfortabel schip met bijzonder veel ruimte. In de grote salon hebt u vrij uitzicht en dankzij de sfeervolle bar en goed uitgeruste kombuis beleeft u hier een gezellige tijd!

Bovendeks bevindt zich een ruim dekhuis waarin de kombuis, een goed voorziene bar en de salon. Als u naar buiten kijkt ziet u niet alleen water (en land, indien aanwezig), maar u kunt ook zien wat er aan dek gebeurt tijdens het zeilen. Het dek is, door z´n hoge verschansing een veilige en kindvriendelijke verblijfplaats.

Op de bijzonder ruime Mars ontdekt u de charme van een traditioneel zeilschip verenigd met hedendaags comfort. Ga aan boord van deze tweemaster en maak kennis met de weidsheid van het IJsselmeer en de geheimen van de Waddenzee, het zeilen met het getij of het droogvallen op het wad midden in de stilte van de natuur. In de grote salon hebt u vrij uitzicht en dankzij de gezellige bar en goed uitgeruste kombuis zal u zich binnen uitstekend vermaken. Al draait het natuurlijk om buiten.
Dit comfortabele schip is gemaakt voor fantastische zeiltochten, dus hijsen maar die zeilen!