Details
Kaart
Prijzen
Harlingen, Kampen, Stavoren

Medusa

Ongedwongen én duurzaam
Kom aan boord van de tjalk Medusa en geniet van de ongedwongen sfeer op dit historische zeilschip. De bemanning laat jou en je familie, vrienden, collega's of leerlingen graag kennismaken met het gezellige IJsselmeer, de unieke Waddenzee en de mooie binnenwateren van Friesland en Overijssel. Zeilen is ook nog eens heel duurzaam,  met respect voor mens en natuur. Laat de wind je ritme bepalen en vergeet voor even het leven van alledag.

Zin om actief bezig te zijn? Aan boord mag je helpen bij het bepalen van de koers, het hijsen van de zeilen en het overstag gaan. Zeilervaring is niet nodig, de schipper en zijn maat leren je graag de fijne kneepjes van het vak. Liever heerlijk ontspannen? Mag ook! Zoek een fijne plek aan dek en geniet van alles om je heen.

Comfortabel ontspannen
Ook benedendeks is de Medusa een fijn schip. In het compleet ingerichte, gezellige dagverblijf met veel daglicht kijken jullie samen terug op een heerlijke dag op het water. Geniet er ook van de maaltijden uit de open keuken, voorzien van een 6-pits horecagasstel en oven. Of je er nu een eenvoudige maaltijd klaarmaakt of een uitgebreid diner, dat wordt smullen! Blijf je slapen? De Medusa heeft twintig slaapplaatsen, verdeeld over zes hutten. Kruip na een dag uitwaaien op het water in je comfortabele bed en ontwaak de volgende dag vol energie. Alle hutten zijn voorzien van een wasbak met warm en koud water. De centrale verwarming aan boord zorgt voor een aangename temperatuur als het wat frisser is.

Details

Schipper: Sander Hospers

Sander zal hier binnenkort zijn eigen verhaal doen…

Specificaties

Aantal personen dagtochten
28
Aantal personen meerdaags
20
Extra personen meerdaags
4
2-persoonshutten
2
4-persoonshutten
4
Douches
2
Toiletten
2
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Harlingen, Kampen, Stavoren (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Friese meren, IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 1.323,- dag / € 6.300,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs