Details
Kaart
Prijzen
Harlingen

Orion

De Orion is een stoere zeetjalk, gebouwd in 1892. De Orion wordt al meer dan tien jaar gevaren door haar huidige eigenaar, die samenwerkt met twee vaste maten. Een fraai schip met een sterke bemanning! De Orion combineert varende historie met hedendaags comfort. De sfeer is echt scheeps, zowel aan dek als in de gezellige salon en in de hutten. Authentieke kenmerken zijn zoveel mogelijk gespaard. Zowel de schipper als zijn maten zijn opgegroeid met het zeilen en watersport in brede zin. Hun enthousiasme is aanstekelijk! Dat wordt genieten in volle vaart!

 

Wat valt op?

De Orion vaart vanuit de gezellige binnenhaven van Monnickendam, op slechts tien kilometer van Amsterdam-Noord. Stap aan boord en waai uit op dit karakteristieke schip! Varend langs Volendam en Marken heb je de perfecte start voor een tocht over het IJsselmeer of naar het Wad. 

Details

Schipper: Wouter Egas

Maak kennis met Wouter


Wouter Egas is de schipper van de Orion en is al sinds zijn jongste jaren in de weer met de watersport, onder meer door het organiseren van zeil- en windsurfwedstrijden.  

 

In 1992 nam Wouter de Vrouwe Gerdina over, de tjalk van zijn vader. Ook dit schip vaart op het IJsselmeer als zeilcharterschip. Eind 2006 kocht Wouter de Orion, een groter schip, om te kunnen varen met meer gasten. Wouter en zijn maten heten je graag welkom aan boord!

Specificaties

Aantal personen dagtochten
34
Aantal personen meerdaags
18
2-persoonshutten
3
4-persoonshutten
3
Douches
1
Toiletten
2
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Harlingen (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Friese meren, IJsselmeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 1.215,- dag / € 5.040,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs