Details
Kaart
Prijzen
Rotterdam

Oude Maze

De populariteit van havenstad Rotterdam blijft maar groeien. Maak een onvergetelijke riviercruise op de prachtige salonboot de Oude Maze en ervaar de stad vanaf het water. Zie hoe watertaxi's, vrachtschepen, zeilboten en roeiers elkaar ontmoeten op de beroemde skyline van de Maas, ieder op weg naar een eigen bestemming. Genietend van heerlijke hapjes en drankjes vaar je onder de beroemde Erasmusbrug door langs hotspots als de SS Rotterdam, Hotel New York en de indrukwekkende Rotterdamse havens. Wie weet tref je onderweg nog de dochter en kleindochter van dit klassieke schip: de Maze en de Nieuwe Maze. 

Beleef het in Rotterdam
De Oude Maze, in 1924 gebouwd voor wel 3.000 gulden, is een mooi gelijndë voormalige directieboot met een gezellige binnenruimte en een royale buitenruimte. Ideaal voor een mooie vaarbelevenis over de Rotterdamse wateren met vrienden, familie of relaties en een unieke locatie voor een feest.

Details

Schipper: Edwin Huijsers

Maak kennis met Edwin

"Als 17-jarige jongen voer ik voor het eerst mee op een jacht door de Biesbos. Daarna ging ik bij de marine. Het stille van de zee, de onbeperkte uitzichten, de deining van het water, dat is echt onbeschrijflijk mooi. Twintig jaar geleden kocht ik een sleepboot op Texel, die ik naar Rotterdam heb gehaald. Sinds drie jaar ben ik de eigenaar van de Oude Maze. Als Rotterdammer in hart en nieren vind ik het heerlijk om tochten te maken over de Maas. 

Ik voel aan wat de groep wil en geniet ervan als ik daarbij kan aansluiten. Nieuwe mensen leren kennen vind ik leuk en gasten zijn dan ook altijd welkom in de stuurhut voor spontane verhalen." 

Specificaties

Aantal personen dagtochten
12
Toiletten
1
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Rotterdam (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Rotterdam, Zuid Holland

Prijzen

vanaf € 0,- dag / € 0,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs