BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact
Pelikaan
Meerdaags 12 personen
Dagtocht 20 personen
Vertrekhaven Enkhuizen
Vaargebieden Friese meren,
IJsselmeer,
Waddenzee

Pelikaan

Zeilen op de Pelikaan, dat is op en top genieten. U verblijft op een luxe zeilschip, dat gerust een pareltje in de vloot mag worden genoemd. Het schip is een waar lust voor het oog, zowel van buiten als van binnen.

De gezellige, ruime zitkuip op het achterdek is de grote troef van dit schip. Tijdens het zeilen biedt deze plek veiligheid en geborgenheid. Kinderen vermaken zich hier onderweg uitstekend en ook wie rustig wil genieten, is hier op zijn plek. Eenmaal vastgeknoopt in de haven, is de kuip de plek voor een gezellige borrel of barbecue. Ook het houten achterdek is een aangenaam plekje om te zonnen of te lezen. Het tuigage is sportief en handzaam.

Vanaf het achterdek stapt u zo de kombuis in. Dankzij de grote ramen heeft u hier veel daglicht. De salon is de plek om ’s avonds heerlijk bij te komen van de activiteiten buiten. Er zijn twee gezellige zithoeken waar iedereen aan kan schuiven rondom de tafels. De comfortabele banken geven het interieur warmte. De Pelikaan heeft twaalf slaapplaatsen, verdeeld over zes luxe tweepersoonshutten. Alle bedden zijn minimaal twee meter lang en zijn bij aankomst voor u opgemaakt met beddengoed en een dekbed.

U zult zich absoluut snel thuis voelen aan boord van deze fraaie tjalk. Samen met de professionele bemanning is elke zeiltocht een genot.