Details
Kaart
Prijzen
Rotterdam

Eendracht (Schoener)

Zeilen met Neerlands grootste zeilschip doe je samen! De Eendracht vaart vanuit een stichting en ideële doelstelling: voor jongeren en studenten organiseert de Eendracht speciale zeilreizen, stages en opleidingsreizen. Jongeren het zeezeilen laten beleven, staat voor Nederlands grootste driemastschoener centraal. Ook organiseert de Eendracht bijzondere projecten en speciale reizen voor wie buiten de boot dreigt te vallen. Varen versterkt en verbindt, is de gedachte.

 

Het goede doel

Bedrijven en groepen kunnen het schip afhuren voor een besloten tocht of evenement. Dankzij deze ‘commerciële’ evenementen kan de Eendracht zich blijven inzetten voor haar missie. Door je evenement te organiseren op de Eendracht steun je direct een goed doel!

 

De ingredienten

Een bestemming naar keuze, begeleiding door professionele en grotendeels vrijwillige bemanning en een smakelijke verzorging vanuit de kombuis vormen de ingrediënten voor een onvergetelijke reis met dit indrukwekkende schip. Vanuit thuishaven Rotterdam is de Eendracht beschikbaar voor een (avond)vaartocht over de Nieuwe Waterweg of een langere tocht waarbij je de zee op gaat. Daar zal ze zich een vlotte zeiler tonen. Meehelpen bij de werkzaamheden aan dek, is overigens gebruikelijk. Stimuleren, samenwerken, discipline, teamgeest en doorzettingsvermogen, Eendracht!

 

Details

Schipper: Various

De bemanning van de Eendracht bestaat uit een poule van ervaren zeelui. De schipper en stuurlui zijn professionals uit de professionele zeevaart, die op vrijwillige basis een aantal weken het gezag voeren op de Eendracht. De bootsman, die een centrale functie heeft als schakel tussen de leiding en de trainees, is een vaste, professionele kracht. Onderofficiers/ kwartiermeesters zijn veelal studenten met een brede zeilervaring en maritieme kennis.

Specificaties

Aantal personen dagtochten
110
Aantal personen meerdaags
36
Extra personen meerdaags
3
2-persoonshutten
7
4-persoonshutten
6
Douches
9
Toiletten
10
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Rotterdam (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Noordzee, Oostzee, Rotterdam

Prijzen

vanaf € 0,- dag / € 0,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs