BootBootBoot

Schepen Aanbod School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement Over ons Informatie Contact Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend! Altijd op de hoogte blijven?
Offerte aanvragen Over ons Schepen Aanbod
School Zakelijk Groep Individueel Slaapschip Evenement
Informatie Contact
Eendracht (Schoener)
Meerdaags 36 (+3) personen
Dagtocht 110 personen
Vertrekhaven Rotterdam
Vaargebieden Noordzee,
Oostzee,
Rotterdam,
Wereldwijd

Eendracht (Schoener)

Zeilen met de Eendracht doe je samen. De Eendracht maakt zeilreizen voor iedereen in alle soorten
en maten, vanuit thuishaven Rotterdam tot een Atlantische Oversteek. Voor jongeren en studenten organiseert de Eendracht speciale zeilreizen, stages en opleidingsreizen, want jongeren het zeezeilen laten beleven, staat voor Nederlands grootste driemastschoener centraal. Ook organiseert de Eendracht bijzondere projecten en speciale reizen voor wie buiten de boot dreigt te vallen.

Bedrijven en groepen kunnen het schip afhuren voor een besloten tocht of evenement. Mede
daardoor kan de Eendracht zich blijven focussen op de doelstelling. Een bestemming naar keuze,
een professionele, en grotendeels vrijwillige bemanning en smakelijke verzorging vanuit de kombuis vormen de ingredi├źnten voor een onvergetelijke reis!

Stimuleren, samenwerken, discipline, teamgeest en doorzettingsvermogen, Eendracht!


DOELSTELLING

Stichting Zeilschip Eendracht exploiteert het schip de Eendracht. Vooral jongeren biedt zij de kans om de zee te ontdekken, in teamverband te werken en doorzettingsvermogen te bevorderen. Het stimuleren en aansturen van jongeren, is sinds de oprichting het doel dat breed wordt ondersteund. Zeezeilen in teamverband is niet alleen karaktervormend, maar draagt bij aan solidair zijn aan elkaar. Jongeren tot en met 25 jaar ontvangen daarom tot maximaal 50% korting vanuit Stichting C.J. Jaski Fonds. Verder staan schoolreizen, werkweken, zeilkampen, nautische opleidingen en maritiem kennisbehoud centraal. Zo varen bijvoorbeeld, leerlingen van het Scheepvaart en Transport College Rotterdam in hun eerste opleidingsjaar vier dagen mee.

Non-profit

De stichting opereert als non-profitorganisatie, die afhankelijk is van sponsors. Daarnaast zet zij de Eendracht op verantwoorde wijze commercieel in ter ondersteuning van haar doelstelling. Blijven varen voor het goede doel, is immers kostbaar.

Perspectief

Kortom, de doelstelling van Stichting Zeilschip Eendracht biedt de samenleving perspectief. Niet voor niets is de Eendracht gedoopt door koningin Beatrix en is prins Maurits de beschermheer. Naast de jongerenreizen vaart het schip wanneer mogelijk uit met mensen die een opsteker verdienen. Kiezen voor de Eendracht, is kiezen voor een unieke bouwsteen!