Details
Kaart
Prijzen
Rotterdam

Smaragd 2

De Smaragd II is een groot, luxe partyschip dat bij uitstek geschikt is voor rondvaarten over de druk bevaren waterwegen rondom Rotterdam en Dordrecht. Het schip is ingedeeld met meerdere salons en dekken, waarvan een deel desgewenst ook afgesloten en verwarmd kan worden. Zodoende is de Smaragd II dé varende locatie voor grote gezelschappen en dynamische evenementen!

 

Onvergetelijk

Dankzij haar geringe hoogte passeert de Smaragd II moeiteloos de vele bruggen. Trakteer je gasten op een onvergetelijke toer langs de skyline van Rotterdam, de indrukwekkende havens, over de Oude Maas richting klassiek Rhoon, naar het museale Groot Hoofd in Dordrecht of de molens bij Kinderdijk. Is het te fris aan dek, dan volg je gewoon vanuit de binnenruimte via beeldschermen de bezienswaardigheden buiten.

 

Onbegrensde mogelijkheden

Aan boord van de Smaragd II zal het je aan niets ontbreken. De culinaire mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd, van kleine hapjes bij de borrel tot complete buffetten, van entertainment tot audio-/ visuele materialen. Je evenement wordt tot in de puntjes verzorgd!

 

De Smaragd II is het hele jaar rond beschikbaar. Uiteraard zijn er ook faciliteiten voor mindervalide gasten. Is dit het schip van je keuze maar toch iets aan de ruime kant, dan biedt zusterschip Smaragd I mogelijk uitkomst!

Details

Schipper: Sylvia Boere

Maak kennis met Sylvia


Wij stellen Sylvia hier binnenkort voor. 

Specificaties

Aantal personen dagtochten
300
Extra personen dagtochten
50
Toiletten
8
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Rotterdam (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Rotterdam

Prijzen

vanaf € 0,- dag / € 0,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs