Details
Kaart
Prijzen
Harlingen

Spes Mea

De Spes Mea is een Groninger zeetjalk, een stoer schip dat vroeger dienst deed als zeilende kustvaarder. Omdat ze op de Belten voer, de wateren in de Oostzee, werd ze ook wel Beltvaarder genoemd. Tegenwoordig vaart de Spes Mea nog steeds vaak op zee; de Waddenzee. Vanuit thuishaven Harlingen liggen de Waddeneilanden bijna om de hoek.

 

Zeehonden en wadlopen

Dat wordt zeehonden kijken, droogvallen en wadlopen! Texel, Vlieland, Terschelling en Ameland zijn meestal goed te bezeilen. Voor Schiermonnikoog moeten we wat meer moeite doen. Behalve de wind speelt het getij een belangrijke rol. Soms blijkt een tocht over het IJsselmeer een betere keuze. Je bespreekt je wensen en de condities samen en zo ontstaat een fijn vaarplan.

 

Comfortabel traditioneel

Met dit schip en haar gastvrije bemanning beleef je een geweldige reis! Ontspanning door inspanning, ultiem onthaasten in het buitenleven, waar tijd niet telt, in een sfeer van traditie met hedendaags comfort.

 

Uiteraard is de Spes Mea voorzien van een gezellige salon waar je je snel thuisvoelt en zijn er comfortabele hutten om te overnachten. 

Details

Schipper: Ted Hof

Maak kennis met Ted


Ted zal hier binnenkort zijn eigen verhaal doen…

Specificaties

Aantal personen dagtochten
25
Aantal personen meerdaags
20
2-persoonshutten
6
4-persoonshutten
2
Douches
2
Toiletten
2
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Harlingen (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

IJsselmeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 0,- dag / € 0,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs