Details
Kaart
Prijzen
Kampen

Summertime

Alle historische zeilschepen zijn blikvangers, maar de barkentijn Summertime springt er nog eens tussenuit. Het is namelijk de enige viermaster in Nederland. Een indrukwekkende verschijning, waar je onvergetelijke zeiltochten mee kunt maken langs de mooiste plekken van Nederland. Met één stap aan boord proef je de rijke geschiedenis. Laat je meevoeren naar de parels van de Waddenzee, smelt samen met de ongerepte natuur en voel de vrijheid. 

Genoeg te doen aan dek
Varen is ervaren. Laat je overspoelen door het gevoel van avontuur en ontspanning aan boord. Waar brengt de wind jullie vandaag? Op zo'n groot schip is altijd wel iets te doen. De bemanning nodigt je graag uit om een handje te helpen bij het zeilen. Wie nóg meer wind in de haren wil voelen kan gebruik maken van de supersnelle RIB. Liever ontspannen? Zoek jouw comfortabele plekje op het ruime dek om lekker te genieten van het weer en de voorbijtrekkende horizon. In het gezellig ingerichte dekhuis vind je de bar. Een favoriete plek, omdat je altijd een mooi uitzicht hebt over het water. 

Een zee van ruimte benedendeks
Met een stijlvol houten interieur en veel ruimte benedendeks, biedt de Summertime voor iedereen een  sfeervolle plek om te ontspannen. Lekkere maaltijden maak je samen met je groep in de goed ingerichte kombuis. Aan de ruime tafels geniet je van gezellige avonden aan boord. De verhalen komen los. Eindelijk tijd voor elkaar. 

Overnachten aan boord  
Met de Summertime kun je ook een meerdaagse zeiltocht maken. Overnachten doe je in een van de comfortabele hutten, voorzien van stromend water en verwarming. Met het geluid van kabbelend water en vogels in de verte slaap je in, om wakker te worden met de geur van verse koffie. Uitgerust, en klaar voor het de volgende dag in de buitenlucht.  

Details

Schipper: Jonathan Wahlers

Enthousiaste schipper Jonathan Wahlers vertelt: "Op mijn 18e stapte ik voor het eerst aan boord van de Summertime en sindsdien heb ik het schip nooit meer verlaten. Eerst werkte ik drie jaar lang als matroos en toen werd het al snel duidelijk: ik wilde mijn grote liefde 'Summertime' zelf bevaren."

In Enkhuizen volgde Jonathan op de zeevaartschool een opleiding tot schipper. "Na het afronden van deze studie stond ik vele jaren achter het roer, tot ik in 2019 de kans kreeg om zelf het schip te kopen. Sindsdien zie ik het als mijn grootste uitdaging om gasten een onvergetelijke tijd te bieden. De vrijheid op het water, de ongedwongen sfeer aan boord en het feit dat geen enkele dag hetzelfde is; dat geeft mij energie!"

 

Specificaties

Aantal personen dagtochten
100
Aantal personen meerdaags
40
2-persoonshutten
7
3-persoonshutten
2
4-persoonshutten
5
Douches
5
Toiletten
6
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Kampen (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

IJsselmeer

Prijzen

vanaf € 3.990,- dag / € 11.990,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs