Details
Kaart
Prijzen
Harlingen

Tsjerk Hiddes

Als je aan boord van de Tsjerk Hiddes stapt, voel je meteen dat dit prachtige schip met liefde en zorg wordt onderhouden. Het is de grootste nog overgebleven stevenaak van Nederland. Sfeervol, met een flinke hoeveelheid zeil om de wind in te kunnen vangen. Kunnen jullie niet zeilen? Geen punt, de bemanning staat voor jullie klaar om de kneepjes van het vak te delen. 

Het schip heeft 12 comfortabele hutten. Zes ervan zijn voor twee personen. De overige zijn zijn geschikt voor twee òf drie personen. Het onderste bed is namelijk een lekker tweepersoonsbed. Wat heel fijn is: ze zijn allemaal voorzien van een eigen douche en toilet. Dit maakt het de ideale groepsaccommodatie voor je zeilreis met familie of vrienden. Maar ook voor een bedrijfsuitje of teambuilding is de Tsjerk Hiddes door de vele voorzieningen het geschikte schip. Als je met collega's reist is privacy wel zo prettig. 

Buiten ervaar je het zeilen van dichtbij vanuit de ruime zitkuip. Ook vanuit de salon binnen heb je volop uitzicht over het water en je groep. Waar je ook van houdt: zeilen is voor iedereen. De één leest een boek, de ander hijst de zeilen. Een derde duikt de kombuis in om lekker te kokkerellen. De ruime keuken is natuurlijk van alle gemakken voorzien. Wil je het makkelijker? Dan kun je ook kiezen voor catering. Ga mee en beleef het zelf! 

Details

Schipper: Peter Hassing

Peter stelt zich hier binnenkort aan je voor.

Specificaties

Aantal personen dagtochten
60
Aantal personen meerdaags
24
Extra personen meerdaags
6
2-persoonshutten
6
3-persoonshutten
6
Douches
12
Toiletten
13
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Harlingen (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

Friese meren, IJsselmeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 3.930,- dag / € 11.940,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs