Details
Kaart
Prijzen
Enkhuizen

't Wapen fan Fryslân

Zin om erop uit te gaan en zelf te bepalen of je wel of niet actief bezig bent? Ergens waar niets moet en alles mag? Kom dan aan boord van 't Wapen fan Fryslân en maak een heerlijke zeiltocht op het IJsselmeer en de Waddenzee. Het schip is geschikt voor dagtochten met maximaal 70 personen en biedt met zijn 12 hutten tijdens meerdaagse tochten ruimte voor maximaal 36 gasten. Elke hut heeft een eigen douche en toilet! 

Sfeervol genieten van het zeilen
't Wapen fan Fryslân is de nieuwste en grootste tweemastschoener van Nederland en van veel luxe voorzien. Wat denk je van een drankje in de jacuzzi of aan de buitenbar? Of geniet van de rust op het water in de zitzakken of ligstoelen op het zonnedek. Zin in actie? Laat je dan door de speedboot met een snelheid van 40 km per uur op een banaan door het water trekken! 't Wapen van Fryslân biedt je veel mogelijkheden. Door de warme uitstraling vormt het schip een perfecte locatie voor een nieuw avontuur. Wie neem je mee?

Details

Schipper: Erik van Aken

Afkomst verloochen je niet! Dit geldt zeker ook voor schipper en eigenaar Erik van Aken.
De naam van het schip, ’t Wapen fan Fryslân, zegt eigenlijk al genoeg. Hij draagt de provincie Friesland een warm hart toe en brengt dit tot uiting door de naam van het schip te koppelen aan het wapen dat de onafhankelijkheid van Friesland symboliseert.

De Friese gastvrijheid is alom bekend en ook hier ligt de kracht van Erik. Hij verwelkomt je graag aan boord van ’t Wapen fan Fryslân om samen met jou het water te bedwingen en je volop te laten genieten van je zeiltocht, zakenreis, feest of partij.

Specificaties

Aantal personen dagtochten
70
Aantal personen meerdaags
36
3-persoonshutten
12
Douches
12
Toiletten
14
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Enkhuizen (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 0,- dag / € 0,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs