Details
Kaart
Prijzen
Enkhuizen, Harlingen

Waterman


Stap aan boord van de Waterman en je beleeft een onvergetelijk avontuur op het IJsselmeer en de Waddenzee. Of je nu met vrienden, familie of collega's bent, de Waterman biedt een unieke ervaring voor alle soorten groepen. Ook voor schoolreizen ben je met dit schip op de juiste plek.

Met 24 comfortabele bedden, een gezellig dagverblijf en ruime kombuis is de Waterman de ideale accommodatie voor je zeilreis. Ontspan en geniet van het adembenemende uitzicht op de prachtige Wadden of dwaal rond in gezellige oude havenstadjes aan het Ijsselmeer. Actief helpen met het zeilen of vanaf de zijlijn relaxed kijken naar alle activiteiten aan dek: wat je wensen ook zijn, op de Waterman zit je altijd goed.

Maar de Waterman is meer dan alleen een schip. Achter het roer staat Chris, een jonge en enthousiaste schipper, klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke zeilreis. Opgegroeid op en rond het water vertelt hij je graag alles wat je wilt weten over zeilen, zijn schip en de mogelijke bestemmingen van jullie reis.

Of je nu kiest voor een dagtocht, een weekendtrip of een langere reis, de Waterman biedt talloze mogelijkheden. Boek vandaag nog je zeilreis en laat de voorpret beginnen!

Details

Schipper: Christiaan van Aartrijk

Schipper Chris stelt zich hier binnenkort aan je voor.

Specificaties

Aantal personen dagtochten
29
Aantal personen meerdaags
24
2-persoonshutten
2
4-persoonshutten
5
Douches
1
Toiletten
2
Wasbakken in hutten
CV
WiFi
Lees meer

Kaart

Vertrekhavens

Enkhuizen, Harlingen (andere vertrek- en aankomsthavens op aanvraag)

Vaargebieden

IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee

Prijzen

vanaf € 1.710,- dag / € 5.850,- week Prijslijst weergeven

Bereken prijs